Site pictogram 36.nl

Altmunten doen vandaag uitstekende zaken

Bitcoin stond vandaag volop in de belangstelling. De munt wist de markt vandaag zeker weten aan te trekken. Toch was het niet de grootste stijger van de dag. De munt werd gevolgd door Altmunten die over 24 uur zelfs winsten wisten te boeken van ruim 9%. Reden genoeg om hier ook extra aandacht aan te besteden naast de Bitcoin zelf.

De afgelopen dagen was er vooral veel negatief nieuws over de markt. Met name de Bitcoin ging hard onderuit en nam de rest mee. Vandaag was er eindelijk weer wat positief nieuws te melden met een stijging. Het lijkt erop dat de markt eindelijk weer een positieve trendlijn weet te bouwen. Met als resultaat een spectaculaire groei voor de Altmunten. Nadat de Bitcoin in een paar uur tijd met $ 200 wist te stijgen ging de rest van de markt automatisch mee omhoog.

Eén van de leidende altmunten op dit moment is Ethereum. De munt wist ruim 6% in waarde te stijgen. Dit is een stuk meer dan de Bitcoin die vooral in het nieuws was vanwege de stijging. Ethereum pakt hiermee een koers van $ 480. De munt lijkt op weg te zijn naar de $ 500. In een half uur tijd wist de munt al 4,6% winst te maken. Het is nu de vraag of de koers vol blijft houden en de $ 500 grens voorbij gaat in de komende uren. Voor vandaag houdt de munt in ieder geval z’n winst vast.

Bitcoin Cash en Ripple pakken ook een grote winst

Bitcoin Cash weet zelfs nog meer indruk te maken op de markt vandaag. De munt pakt een winst van 10,37%. Dit is hard nodig want de munt was ooit veel meer waard dan de $ 804 van vandaag de dag. Bitcoin Cash is overigens de enige munt uit de markt die een psychologische grens wist te verslaan. De $ 800 werd vandaag verslagen. Misschien is dit meteen een mooi teken voor de rest van de markt.

Gevolgd door Bitcoin Cash pakt ook Ripple weer eens een aardige winst. Toch blijft de munt een beetje rond de $ 0,47 – $ 0,50 reeks hangen. Met 5,6% komt de munt weer terug naar $ 0,47. Het is een begin maar eigenlijk moet de munt weer snel boven de $ 0,50 uitkomen. Dit zou een begin kunnen zijn voor de markt om echt te gaan herstellen. Ripple heeft net als de rest nog een lange weg te gaan.

Mobiele versie afsluiten