Site pictogram 36.nl

Analisten voorspellen rooskleurige toekomst Bitcoin

Eindelijk lijken de analisten het met elkaar eens te zijn. De toekomst van de Bitcoin ziet er weer rooskleurig uit. Terwijl de munt in eerste instantie nog werd afgeschreven als een zeepbel willen analisten er nu ineens massaal in investeren.

De afgelopen dagen beleeft de munt weer eens de bekende dipjes. De afgelopen weken schommelde de koers tussen de $ 2500 en $ 2600. Gisteren eindigde de Bitcoin koers ineens op $ 2388. Op dit moment van schrijven staat de koers zelfs op $ 2360. Volgens de analisten is dit het perfecte moment om te kopen.

Een paar weken geleden werd het al voorspelt. Er zou een nieuwe dip aankomen. Hoe ver de dip zou gaan zakken was niet bekend. De koers zal in ieder geval nooit onder de $ 1800 zakken volgens de analisten. Daarna gaat de koers weer omhoog naar mogelijk $ 3900! Een rooskleurig vooruitzicht zit in het verschiet.

Waarom is de toekomst van de munt rooskleurig?

Als je de huidige nieuwe dip ziet denk je niet bepaalt aan een rooskleurige toekomst. Maar de Bitcoin is sowieso geen munt waarbij je bang moet zijn voor kleine dipjes. Een dip gaat gerust met honderden euro’s tegelijk. Daar staat tegenover dat de munt ook enorm kan stijgen.

De Bitcoin koers is zoals ze het noemen enorm volatiel. Dit betekent dat de koers ineens honderden dollars kan stijgen of dalen. Je moet dus absoluut niet bang zijn voor dit soort bewegingen bij de Bitcoin koers. Dit is ook de reden dat de analisten de toekomst nog steeds rooskleurig eruit vinden zien. Maar er zijn nog meer indicaties die aantonen dat de koers weer omhoog gaat:

Grote analisten hebben steeds meer vertrouwen in de Bitcoin

We horen steeds vaker grote analisten die de Bitcoin als een belangrijke munt zien. Wallstreet negeerde voorheen altijd de Bitcoin. Het zou een zeepbel zijn en niet waardig om in te beleggen. Beleggers werden zelfs gewaarschuwd om er geen geld in te stoppen. Maar nu lijkt dit geluid zelfs op Wallstreet te veranderen.

Grote analisten op Wallstreet hebben er vertrouwen in dat de munt volgend jaar juni verdubbeld gaat zijn. We zouden dan een Bitcoin koers van $ 5000 kunnen halen. Dit lijkt misschien nu onwerkelijk, maar een jaar geleden was de munt nog maar $ 650 waard. Kijk nu eens naar de huidige koers van $ 2360.

Voor veel mensen zal het bedrag van $ 2360 nog steeds een hoop geld zijn. Alleen het kan echt de moeite waard zijn om vooral nu in te stappen. Vooral als je bedenkt dat je volgend jaar het dubbele kan terugverdienen.

De naamsbekendheid van de Bitcoin neemt toe

De naamsbekendheid van de Bitcoin neemt steeds verder toe. Steeds meer bedrijven zijn bekend met de cryptomunt. De naamsbekendheid helpt uiteindelijk ook mee met de stijging in waarde. Er zijn steeds meer mensen die door de hype graag willen beleggen in de cryptomunt. Dit zien we ook terug in het aantal gebruikers van de Cryptomunt.

Eind juni leek waren het aantal beleggers met 1 miljoen mensen gestegen. Deze hebben minimaal 1 munt aangeschaft. Doordat de vraag in de munt alleen maar blijft toenemen gaat ook de waarde uiteindelijk omhoog. Doordat de munt wereldwijd steeds bekender wordt stappen ook steeds meer mensen in.

Maar ook landen dragen bij aan de naamsbekendheid van de Bitcoin. Er zijn ook steeds meer landen die ervoor zorgen dat de munt zelfs een wettelijk betaalmiddel wordt. Je zou namelijk door de winst die je kan behalen bijna vergeten dat het een wettig betaalmiddel is. Een aantal landen dragen hieraan bij door de munt als wettig betaalmiddel te accepteren.

Analisten durven zelfs een mega rendement te voorspellen

Als we volgend jaar een koers van $ 5000 behalen heb je natuurlijk al een mega rendement behaald. Toch zijn er analisten die zelfs beweren dat er nog veel meer uit de cryptomunt te halen is. De verwachtingen zijn zelfs dat we over 20 jaar auto’s en woningen kunnen kopen met de Bitcoin.

In het verleden zijn er al slimme beleggers geweest die miljonair geworden zijn met een aantal Bitcoins. Sommige wisten zelfs een vermogen van tientallen miljoenen dollars te verdienen met hun belegging. Jij kan hier zelf bijhoren door op tijd in te stappen.

De geruchten gaan nog steeds dat 1 Bitcoin straks misschien wel een half miljoen of een miljoen dollar waard gaat zijn. Een investering van slechts $ 2340 is dan eigenlijk helemaal niets. Kortom voor het lange termijn is dit het perfecte moment om in te stappen.

Beleg altijd voor het lange termijn in de Bitcoin

Ons advies is om nooit te gaan beleggen voor het korte termijn in de Bitcoin. De waarde van de munt is hiervoor veel te volatiel. Je kan op het korte termijn een hoop geld winnen, maar vooral verliezen. Door de munt langer vast te zetten kan je veel meer winst maken.

Uiteindelijk zou je een rendement van duizenden dollars per munt kunnen maken. Ons advies is daarom om juist nu in te stappen. Qua koers is deze voor de Bitcoin redelijk laag. Dit maakt hem perfect om juist nu te gaan investeren en een mooi rendement te maken.

Beleg wel altijd met geld dat je echt overhebt en niet op de korte termijn nodig hebt. Een belegging moet soms wel jaren meegaan voordat je er een mooi rendement op maakt. Neem er dus vooral de tijd voor om er een leuk bedrag van te maken. Soms moet je er jaren op wachten, maar de geduldige Bitcoin beleggers zijn in het verleden al eens miljonair geworden. Wie weet wordt jij de volgende miljonair in Bitcoins! Het zou natuurlijk zo maar kunnen met een cryptomunt.

Mobiele versie afsluiten