Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash kan weer gaan stijgen

Brian Kelly de oprichter van BKCM LLC voorspelt dat Bitcoin Cash binennkort weer gaat stijgen. BKCM LLC is een investeringsgroep die zich concentreert op cryptomunten.

Afgelopen zaterdag was er nog een meeting tussen de miners van Bitcoin Cash. De miners zijn overeengekomen dat ze een deel van de opbrengst die ze minen willen investeren in Bitcoin Cash. Hierdoor kan de waarde van de munt sneller gaan stijgen en het systeem groter worden.

Deze manier van investeren zien we bij verschillende blockchain bedrijven. De meeste zijn groot geworden door een deel van de opbrengst er zelf weer in te investeren. Het is dus absoluut positief te noemen dat de miners van Bitcoin Cash overeengekomen zijn dit ook bij deze cryptomunt te gaan doen.

Op 5 mei steeg de prijs nog naar $ 1.600. De afgelopen dagen verloor de munt regelmatig 5% in waarde. Op dit moment van schrijven is er van de $ 1.600 nog maar $ 1159 over. Toch is de munt nog steeds een stuk meer waard dan in april. Toen tikten de munt nog een dieptepunt van $ 760 aan.

Bitcoin Cash is al veel geld waard in z’n korte leven

Ondanks dat de munt een slechte tijd beleefd is deze eigenlijk al veel geld waard. De munt ontstond namelijk halverwege 2017 uit een splitsing van de Bitcoin. Alleen sinds de start van de munt is de koers eigenlijk atlijd volatiel geweest. De munt kan zomaar $ 900 stijgen of dalen.

Toch zijn er genoeg beleggers die geloven dat Bitcoin Cash in de toekomst de Bitcoin kan vervangen. Het is eigenlijk een verbeterde versie van de munt. De munt kan veel sneller transacties verwerken en de blokken zijn veel groter. Hierdoor zouden beleggers in theorie meer aan de munt kunnen hebben dan de Bitcoin. Toch komt de waarde nog niet in de buurt van de grote broer.

Mobiele versie afsluiten