Site pictogram 36.nl

Bitcoin Gold koers stijgt dankzij grotere acceptatie

Eindelijk lijkt de Bitcoin Gold koers opgang te komen. De munt is de enige die flink in de plus staat na de hack van afgelopen nacht. De munt maakte bijna 20% winst en staat op dit moment van schrijven op $ 238. De oorzaak van de stijging heeft te maken dat meer e-wallets de munt toevoegen als betaalmiddel.

De munt wilde eerst nog niet echt opgang komen. Eén van de redenen was de late release die steeds werd uitgesteld. Uiteindelijk waren er slechts een paar e-wallets voorbereid op de komst en besloten de munt te accepteren. Dit is jammer want de Bitcoin Gold koers kwam zo niet echt vooruit en maakte in het begin alleen maar verlies. Gelukkig is hier nu verandering ingekomen nu afgelopen nacht Bittrex de munt als betaalmiddel accepteert. Hierdoor is het aantal beleggers in de munt flink toegenomen.

Bitcoin Gold kan een interessante belegging zijn

Voor veel beleggers kan Bitcoin Gold een interessante belegging zijn. Op dit moment staat de koers nog relatief laag en kijken weinig mensen naar de munt om. Dit is juist een goed moment om in te stappen en straks mee te profiteren van de stijgende lijn.

We zagen dit een aantal weken terug ook bij Bitcoin Cash. De munt had moeite om boven de $ 300 te blijven. Op dit moment van schrijven staat de munt boven de $ 1200 en is zelfs de $ 2500 al een keer bereikt. Bitcoin Gold kan Cash zomaar achterna gaan en in waarde gaan stijgen.

Gold is een verbeterde versie van de Bitcoin

Een reden om in Gold te gaan beleggen is omdat het een verbeterde versie is van de originele munt. In potentie zitten er nog weinig mogelijkheden in de Bitcoin omdat updates er lastig doorheen komen. Gold heeft alle fouten uit de Bitcoin gehaald en een compleet nieuwe munt neergezet. Voor de toekomst ligt er dus meer potentie in Gold. Reden genoeg om juist nu in te stappen in de munt. Vooral nu de koers nog relatief laag ligt.

Mobiele versie afsluiten