Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers daalt met 19% in 3 dagen tijd!

Afgelopen week waren er natuurlijk alleen maar positieve berichten over de Bitcoin koers te zeggen. In een week tijd werd het record van $ 2000 verbroken en ging de koers hard op weg naar $ 3000. Helaas is er het afgelopen weekend een correctie uitgevoerd van $ 4 miljard. De koers daalde hierdoor van ongeveer $ 2700 naar $ 2200. Een verschil van 19%!

Volgens experts moeten we ons absoluut geen zorgen maken. Een aantal oude investeerders vonden de stand het afgelopen weekend prachtig. Ze besloten hun winst uit te laten keren en massaal de munt te verkopen. Hierdoor verloor de koers 19%. Het heeft dus niets te maken met de enorme vraag van de afgelopen dagen.

Experts verwachten dat de waarde zich de komende dagen weer gaan herstellen. Ondanks de correctie van $ 4 miljard ligt de waarde nog steeds hoger dan ooit! Een week geleden tikte de munt net de $ 2000 en hier zitten we nog steeds boven. De lage koers kan zelfs het ideale moment zijn om juist nu in te stappen!

Wat is er in een weekend tijd gebeurd?

Volgens experts is de vraag niet ineens afgenomen. De veranderingen op de markt zijn nog steeds aanwezig. De munt is nog steeds naast de Yen geaccepteerd op de markt. Het beleggingsadvies is ook nog steeds aanwezig. Hierdoor is er nog steeds extra vraag naar het nieuwe digitale goud.

Experts liet weten dat juist nu een hoop winst is uitgekeerd vanwege de gigantische prijsstijging. Beleggers die in januari ingestapt zijn zagen de koers van $ 850 naar $ 2700 stijgen. Voor hun was dit het ideale moment om eruit te stappen en de aandelen te verkopen. Dit was de reden dat er een correctie is uitgevoerd.

Voor vandaag een nieuwe run op Bitcoins voorspelt

Doordat de koers ineens een stuk lager staat dan een week geleden is de munt super aantrekkelijk. Beleggers die de munt eerst niet konden aanschaffen kunnen nu wel instappen. Ze hebben ook gezien dat er veel rek zit in de koers. Er is een grote kans dat deze aan het einde van de week weer op het oude niveau staat.

Snelle beleggers willen daarom juist vandaag instappen en kopen massaal munten op tegen de lage koers. In een week tijd kan je misschien wel $ 1000 verdienen zonder er iets voor te hoeven doen. Experts verwachten daarom vandaag een ware run op de munt.

Ondanks dat de munt bewezen heeft een snelle belegging te zijn is het advies nog steeds voor het lange termijn. Kijk maar naar de beleggers die ooit voor $ 50 munten gekocht hebben. Deze beleggers zijn door 10 te wachten miljonair geworden. Het advies is dus nog steeds om te gaan beleggen voor het lange termijn.

Koers is nu alweer op weg omhoog!

Het financiële nieuws was even een shock voor de meeste beleggers, maar op dit moment van schrijven krabbelt de koers alweer terug omhoog. Alweer bijna 4% is terug gewonnen op het verlies van 19%. De verwachting is dat door de ontstaande run op de munten de waarde eind van de week alweer hoog is.

Mocht het iets minder hard gaan dan zal je uiteraard geduld moeten hebben. Het is nogmaals slim om in de munt te investeren voor de lange termijn en niet het korte termijn. De koers zou op dit moment veel te instabiel zijn om een short te nemen.

Beleggingsfondsen adviseren om niet voor het korte termijn te beleggen in de munt. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben in de toekomst. Het verleden heeft al laten zien dat de toekomst er goed uit ziet voor de munt. Het is alleen wachten tot er weer opnieuw records gebroken gaan worden. Volgens de experts gaat dit niet eens heel lang duren.

Dit jaar nog de $ 6000 gepasseerd

De Bitcoin koers leek al hard op weg om alle records te gaan breken. Als het aan experts ligt gaat dit ook nog wel even door. Volgens de laatste geruchten zal de munt aan het einde van het jaar de $ 6000 passeren. Op dit moment is de digitale munt al meer geld waard dan goud. Laat staan als de munt de $ 6000 grens passeert.

Het zou niet geheel onrealistisch zijn als je kijkt naar de historie van de munt. In nog geen half jaar tijd wist de munt zich bijna drie tot vier te verdubbelen. Een paar duizend er bovenop is niet eens heel gek. Vooral niet nu de munt geaccepteerd wordt als betaalmethode naast de Yen. De komende tijd gaan er absoluut nieuwe records verbroken worden.

Extra interesse uit Azië

De laatste jaren zijn er steeds meer vermogende inwoners uit Azië. Ze zoeken naar nieuwe betrouwbare middelen om in te beleggen. De Bitcoin wordt gezien als het nieuwe goud in Azië. Vooral nadat bekend werd dat de munt officieel in Japan geaccepteerd wordt als betaalmiddel.

De komende weken komt er veel valuta binnenstromen uit Azië. De grote Aziatische markt gaat ervoor zorgen dat de munt verder in waarde gaat stijgen. Eigenlijk is vandaag dus het ideale moment om te investeren. Je weet dat de munt minimaal de $ 3000 opnieuw gaat aantikken.

Mocht je geduld hebben dan kan de munt zelfs de $ 3000 voorbij gaan. Ons advies is om altijd voor het lange termijn te investeren in de digitale munt. Durf het dus vooral aan om vandaag nog te gaan instappen. De kans is groot dat de munt binnen een paar maanden tijd weer mega records gaat breken. Verschillende financiële experts hebben hier vertrouwen in vooral omdat de Aziatische markt nog steeds massaal munten inkoopt.

Mobiele versie afsluiten