Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers is gunstig om op dit moment in te stappen!

Op dit moment ziet de lage Bitcoin koers er misschien niet bepaalt aanlokkelijk uit. Vandaag daalde de koers voor lange tijd weer onder de $ 2500. Terwijl de koers de hele tijd stabiel lag tussen de $ 2500 en $ 2600. Ondanks de kleine dip kan dit zomaar het moment zijn om in te stappen!

Een Bitcoin koers van op dit moment van schrijven van $ 2386 is voor veel mensen nog steeds een hoop geld. Toch zal het een schijntje zijn vergeleken met het bedrag dat je mogelijk over een jaar gaat betalen voor de cryptomunt. Dit voorspellen analisten met vertrouwen in de digitale munt.

De kleine dip heeft te maken met een aantal investeerders die nu profiteren van de winst die ze gemaakt hebben. Ze hebben begin van het jaar geïnvesteerd en een mooi rendement gemaakt. Een aantal investeerders verwachten misschien niet dat de munt nog meer geld gaat waard worden. Dit is voor hun het moment om te verkopen.

Een andere reden waarom de munt op dit moment een kleine dip heeft komt door de nieuwe update. Er zijn investeerders die bang zijn om nu in te stappen. Toch is er geen angst dat de Bitcoin koers helemaal gaat instorten. De markt is nog steeds in opkomst en er is nog steeds een hoop vraag naar de cryptomunt!

Investeren voor het lange termijn

Het advies van de meeste analisten is om nooit in de cryptomunt te investeren voor het korte termijn. De koers is altijd zeer volatiel geweest en bij een korte investering kan het een hoop geld gaan kosten. Je gaat dan nooit een verwacht mooi rendement behalen.

Natuurlijk zijn er succes verhalen van beleggers die in april ingestapt zijn en bij de koers van $ 3000 verkocht hebben. Deze beleggers hebben een prachtig rendement geboekt van een paar duizend dollar. Toch loont het vooral om voor de lange termijn te beleggen.

De verwachtingen zijn gespannen en een aantal analisten zijn het er over eens dat de koers volgend jaar zomaar $ 4000 waard kan zijn. Als je nu instapt maak je een prachtig rendement! Je moet dus vooral naar de lange termijn kijken en niet schrikken van een dipje!

De Bitcoin koers is niet weggelegd voor beleggers die bij ieder dipje direct verkopen. We hebben het al vaker gezien dat de koers gewoon weer omhoog schiet na een dip. Het zou zomaar kunnen dat de munt morgen alweer $ 2600 waard is.

Gaan we 2013 opnieuw beleven?

Toch zijn er een aantal investeerders die twijfelen om nu in te stappen of om nog even te wachten. 2013 was een rampjaar. De munt had ook een nieuw mega record neergezet in die tijd. Alleen niet veel later vloog de koers onderuit en het duurde meer dan een jaar voordat deze hersteld was.

Een aantal beleggers voorspellen dat de munt ook zomaar nog $ 1000 of meer kan gaan zakken in de komende maanden. Het zal daarna weer tijd kosten om de Bitcoin koers op te bouwen. Toch denken een aantal analisten niet dat het rampjaar van 2013 gevenaard wordt.

Volgens de meeste analisten moeten we niet te lang wachten met instappen. De munt gaat echt niet meer zo achteruit als in 2013. Er is sinds dat rampjaar veel meer vertrouwen en in interesse in de munt. Dit zou betekenen dat de munt alleen maar meer waard gaat worden.

Volgens specialisten is de Bitcoin geen product meer dat in de kinderschoenen staat. De munt is volwassen geworden. Daarnaast begrijpen steeds meer beleggers wat de munt is en wat je ermee kan. Hierdoor zijn ook meer mensen bereid om in te stappen in de cryptomunt. Een herhaling van 2013 gaan we dus niet meer zien. Een dip was overigens wel voorspelt, maar de munt zal hier zoals voorspelt sterker uitkomen!

Steeds meer bedrijven en landen accepteren de Bitcoin

Doordat de cryptomunt steeds bekender begint te worden zijn er ook meer bedrijven die de munt als betaalmiddel gebruiken. Dit geeft volgens specialisten een soort kettingreactie. Je hoort dat jouw favoriete bedrijf de munt accepteert en je gaat uitzoeken wat het is.

Door deze kettingreactie gaan steeds meer beleggers investeren in de Bitcoin. Ze willen meeprofiteren van de successen die het bedrijf in de toekomst gaat boeken. Elke week komen er weer nieuwe beleggers bij. Juni was zelfs de maand met de meeste nieuwe beleggers ooit. Er werden 1 miljoen nieuwe beleggers geaccepteerd.

Deze 1 miljoen beleggers hebben allemaal minimaal 1 munt gekocht. Dit geeft wel aan hoeveel vraag er is naar de cryptomunt. De komende tijd zal het aantal beleggers en investeerders alleen maar toe nemen. Kortom dit is het moment om in te stappen. Het is slechts een kwestie van tijd tot de prijs weer gaat stijgen!

Speculaties over de prijs

Uiteraard zijn er genoeg speculaties over de prijs van de Bitcoin. Er is hierbij ook gekeken naar wat de oorzaak is van de prijsstijging. Waarom is de Bitcoin bijvoorbeeld pasgeleden gestegen naar $ 3000? Door de oorzaken te achterhalen kan er een voorspelling gedaan worden over de toekomst.

Eén van de voornaamste redenen was de stijging in het aantal gebruikers. Doordat de prijs omhoog schroot waren er steeds meer beleggers geïnteresseerd. Doordat er meer beleggers een munt kochten werd deze schaars en steeg de prijs.

We zien vandaag de dag nog steeds dat het aantal gebruikers toeneemt. In juni zelfs met een miljoen ondanks dat dit misschien niet de beste maand van 2017 geweest is. Daarnaast zien we ook dat het aantal beleggers dat informatie inwint toeneemt. Er zijn dus nog veel meer beleggers met interesse in de munt.

Grote bedrijven gaan de Bitcoin als betaalmiddel accepteren

Grote bedrijven kunnen langzaam aan ook niet meer om de Bitcoin heen. Terwijl de munt eerst meer iets was voor techneuten en criminelen gaat ook de gewone mens de munt gebruiken. Dit betekent dat ook grote bedrijven de munt gaan accepteren.

Microsoft heeft bijvoorbeeld toegezegd dat ze de munt gaan accepteren. Bijvoorbeeld voor downloads op je Windows, maar ook de Xbox winkel zal de munt gaan accepteren. Een ander groot bedrijf die je zeker mag noteren is Paypal. De grootste online betaalmethode gaat eindelijk de munt integreren. Dit maakt online shoppen met de Bitcoin straks nog eenvoudiger.

Dit soort toezeggingen zorgt ook voor nog meer vertrouwen in de cryptomunt als betaalmiddel. Uiteindelijk zal dit weer zorgen voor nieuwe gebruikers die er samen voor zorgen dat de munt meer geld waard gaat worden.

Mobiele versie afsluiten