Site pictogram 36.nl

Bitcoin wil nog niet echt hard stijgen

Bitcoin blijft vandaag nog maar nipt in de groene zone. Terwijl altmunten een leuke winst boeken pakt de Bitcoin nog geen 1%. Toch staan er wel groene cijfers op het bord en dit blijft wel een positieve ontwikkeling voor de munt. De huidige Bitcoin koers ligt op dit moment op $ 8.265. Hiermee wil de Bitcoin voor nu even niet meer boven de $ 8.400 uitkomen.

Voor een nieuwe stijgende lijn moet de Bitcoin alleen binnenkort wel boven de $ 8.300 uitgaan komen. Als dit niet snel gebeurt kan de munt juist een dalende lijn te pakken krijgen. Na een paar dagen van vrijwel geen winst lijkt dit scenario eraan te komen. Helemaal omdat altmunten wel goed presteren en de Bitcoin maar niet boven de $ 8.500 uitkomt.

De Bitcoin zou op dit moment alleen wat in waarde stijgen omdat de aandelenmarkt niet lekker loopt. Een aantal beleggers willen daarom speculeren op de Bitcoin. Maar dit is helaas wel net te weinig om een grote stijgende te pakken te krijgen. Een stijgende lijn die nu al een hele tijd uit blijkt te blijven. Het gaat erom spannen waar de Bitcoin vanavond gaat eindigen. Met nog maar een paar uur te gaan lijkt het erop dat de Bitcoin geen grote stappen gaat zetten.

Bitcoin gaat waarschijnlijk wel boven de $ 8.000 blijven

Ondanks dat de Bitcoin de koers niet echt hard wil maken is het wel bijna zeker dat de munt boven de $ 8.000 blijft. Elke keer als de munt wel onder de $ 8.000 zakt is het een kwestie van uren. De munt keert meestal vrij snel weer terug boven de $ 8.000 grens.

Maar de munt moet wel snel vaart omhoog gaan maken om echt de $ 8.000 vast te kunnen blijven houden. Het aantal verkopers neemt namelijk gestaag toe zolang de munt geen grote winst weet te boeken. Dit is dus zeker weten iets om zorgen over te maken als Bitcoin belegger.

Mobiele versie afsluiten