Site pictogram 36.nl

Meeste Cryptomunten zakken in waarde na week vol records

Door het verlies van de Bitcoin lijkt er ook even weinig vertrouwen te zijn in andere cryptomunten. Helaas zien we het wel vaker dat de rest mee zakt met de Bitcoin. Ethereum reageert altijd duidelijk op de Bitcoin koers. Dit zien we nu ook weer. De munt wist gisteren nog het record van boven de $ 500 aan te tikken. Dit record lijkt nu heel ver weg. Op dit moment van schrijven is er nog maar een Ethereum koers van $ 420. Een verlies van 16% is duidelijk voelbaar voor de munt.

Bitcoin Cash en Bitcoin Gold de twee gekopieerde munten van de Bitcoin gaan uiteraard ook onderuit. De hardste klappen werden uitgedeeld bij Bitcoin Cash. De munt wist nog heel even de $ 1500 gisteren aan te tikken, maar staat nu nog maar op $ 1199. Een verlies van 25,19%. Bitcoin Gold ging ook onderuit en staat nu nog maar op $ 268. Een verlies van ruim 6% vergeleken met gisteren.

Ripple krijgt ook rake klappen

Niet alleen de Bitcoin munten krijgen het raak te verduren. Ripple leek eindelijk weer opgeklommen te zijn na een mega dip. De munt wist de $ 0,26 weer aan te tikken. Dit heeft lang geduurd want de munt dook de afgelopen weken zelfs even onder de $ 0,20. Nu lijkt de munt weer klappen te krijgen met een verlies van bijna 5%. De munt zit nu op dit moment van schrijven nog maar op $ 0,226%.

Het lijkt er dus op dat de cryptomunten het duidelijk zwaar te verduren hebben door de daling van de Bitcoin. Terwijl ze de afgelopen dagen juist flink in de lift zaten door de stijgende Bitcoin. Het mainstream publiek ging namelijk kijken naar alternatieven en kwam bij de Bitcoin Cash, Ethereum en Ripple uit. De komende dagen is het nog afwachten wat er voor de rest gaat gebeuren met de andere cryptomunten.

Mobiele versie afsluiten