Site pictogram 36.nl

EOS pakt winst op winst de afgelopen dagen

EOS stond begin januari nog op z’n hoogste punt. De munt noteerde een koers van $ 17 per munt. Maar ging vervolgens mee in de crash die bij meerdere cryptomunten veroorzaakt werd. Afgelopen zondag werd er zelfs de laagste koers in weken genoteerd met $ 3,95. Maar ineens leek er verandering op komst te zijn. Vandaag werd het hoogste punt in twee weken tijd genoteerd met $ 7,34.

Opvallend genoeg is het de enige cryptomunt uit de top 10 die wel winst weet te maken. Op dit moment is de munt wel wat weggezakt naar $ 6,75. Maar dit is wel nog steeds genoeg voor een winst van 8,32%. De oorzaak van de enorme stijging heeft te maken met een gerucht dat de munt een samenwerking aan zou gaan met een groot bedrijf.

Volgens de laatste geruchten gaat het bedrijf een samenwerking aan met een Duits bedrijf genaamd FinLab AG. Met dit bedrijf zou straks projecten ontwikkeld gaan worden op basis van de Blockchain technologie die door EOS gemaakt is. Door deze samenwerking gaat het gerucht ook dat EOS straks verhandeld gaat worden op UPbit. Dit is één van de grootste handelssites van Zuid-Korea.

Handelsvolume enorm toegenomen sinds 18 maart

Een andere reden waarom de prijs flink opgevoerd wordt heeft te maken met het handelsvolume. Deze is flink toegenomen sinds 18 maart. Het aantal beleggers in EOS is toegenomen met 189%. Dit zorgt er uiteraard ook voor dat de prijs flink wordt opgevoerd.

De verwachting is dat door de grote interesse de prijs nog wel even blijft doorstijgen en vandaag niet het eindpunt bereikt wordt. De technische analysis tonen ook positieve berichten over de opkomende markt. De verwachting is dat de koers ook op het korte termijn in waarde blijft stijgen. Het is afwachten wat de markt nog meer in petto gaat hebben voor EOS.

Mobiele versie afsluiten