Site pictogram 36.nl

Ethereum koers lijkt langzaam te herstellen

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de Ethereum update niet helemaal geslaagd was. Het bleek dat slechts 25% van de netwerken de update had uitgevoerd. Als gevolg van het nieuws ging de koers verder onderuit. De $ 300 die de munt eindelijk gehaald had leek ineens uit zicht. Gisteravond daalde de munt zelfs naar $ 290.

Gelukkig rolt de update langzaam uit en dit kunnen we direct zien aan de koers. De koers lijkt weer omhoog te klimmen nu de grootste update sinds 2015 een feit begint te worden. Afgelopen nacht steeg de munt al even naar $ 316. Op dit moment van schrijven staat de munt op verlies, maar dit komt door de hoge waarde van de nacht. Op dit moment van schrijven staat de munt op $ 307.

Ethereum koers is enorm volatiel

Het lijkt erop dat de Ethereum koers enorm volatiel is. Dit heeft alles te maken met het uitrollen van de update. De makers hebben gisteren aangegeven dat de komende dagen de update volledig uitgerold is. Als het zover is kan er zomaar een enorme stijging aankomen. Analisten hebben al berekend dat een koers van misschien wel $ 900 haalbaar is.

Het enige wat er wel een beetje van afhangt is de stijging bij de Bitcoin. Als de Bitcoin verder onderuit gaat is het de vraag of Ethereum de kracht kan vinden om zelf in waarde te stijgen. Dit zal vooral afwachten worden want de update is langzaam aan het uitrollen. Binnen een paar dagen moeten we de eerste effecten gaan merken van de nieuwe update.

Mobiele versie afsluiten