Site pictogram 36.nl

Ethereum ziet weg omhoog, maar het kan zo ook weer naar beneden

Ethereum Grafiek

Foto credit: AlekseyIvanov (Shutterstock.com)

De Ethereum koers is meer dan 5% omhoog en het brak het $130 weerstandsgebied ten opzichte van de Amerikaanse Dollar. Het belangrijkste weerstands level van $135 fungeert echter nog steeds als een belangrijke hindernis voor ETH om uit te breken.

Nadat de ethereum koers het $125 ondersteuningsgebied aantikte, begon Ethereum een nieuwe opwaartse beweging tegen de Amerikaanse Dollar. De ETH prijs was in staat om het $130 weerstandsgebied te verbreken en daar te gaan naar boven.

De ethereumkopers waren in staat om de prijs naar boven het $132 niveau te duwen. De prijs is 5% hoger, maar het is nu geconfronteerd met een sterke horde in de buurt van het $135 gebied (de vorige steunzone).

Ethereum heeft een paar pogingen gedaan om de $135-barrière te breken, maar het is mislukt.

Het lijkt erop dat er op korte termijn een dalend kanaal of een vlagpatroon ontstaat met weerstand in de buurt van $135 op de uurkaart van ETH/USD. Als de kopers in staat zijn om het $135 te verslaan, zijn er kansen op een gestage stijging naar de $140 en $145 weerstandsniveaus.

Eventuele verdere winsten kunnen misschien beginnen met een mooie uptrend en de prijs is waarschijnlijk om de $155 weerstandszone te testen.

Als Ethereum blijft worstelen in de buurt van de $135-weerstand, kan het weer afnemen.

Een duidelijke breuk onder het $132 niveau zou de prijs kunnen drukken naar de $130. Het 50% Fib retracement niveau van de recente stijging van de $124 laag tot $135 hoog is ook in de buurt van het $130 niveau. Eventuele verdere verliezen zullen waarschijnlijk de daling versnellen en de prijs zou de $124 laag kunnen testen.

Mobiele versie afsluiten