Site pictogram 36.nl

Hedge Fund Pantera verwacht binnen een jaar een nieuwe Bitcoin records

Dan Morehead CEO van een Hedge Fund gespecialiseerd in Blockchains voorspelt dat de Bitcoin mogelijk weer records gaat verbreken. Mogelijk binnen een jaar al staat de Bitcoin hoger dan de $ 20.000 die in 2017 bijna als record werd aangetikt. Dit heeft hij laten weten in een interview met de CNBC.

MoreHead wist als Hedgefund voor z’n klanten een winst te boeken van 25.000 procent. Dit kwam o.a. doordat de Bitcoin de $ 20.000 wist aan te raken. De recente $ 6.500 was volgens Morehead absoluut het dieptepunt voor de munt. Maar hij zag dit niet als iets negatiefs, maar een punt om juist te investeren in de Bitcoin.

Volgens MoreHead krijg je niet vaak de kans om een aandeel te kopen die onder het gemiddelde van 200 dagen zit te kopen. Dit betekent dus dat het een mooie kans is om juist te investeren. De CEO van Pantera verwacht namelijk dat de Bitcoin binnen een jaar de $ 20.000 voorbij gaat. Als dit gebeurt gaan de markten nog extremer stijgen dan ze al deden. Het is voor beleggers belangrijk om hierop in te spelen en juist nu in te kopen nu de aandelen nog goedkoop zijn.

Tax Day had mogelijk wel invloed

MoreHead heeft wel het idee dat Tax Day in The USA invloed gehad heeft op de uitverkoop bij de Bitcoin. Je zag al dat deze week de koers weer omhoog ging nu de deadline verstreek. Daar komt natuurlijk ook bij dat de cryptomunten de afgelopen tijd veel negatief nieuws over zich heen gehad hebben. Dit helpt natuurlijk niet mee als de munt al in een neerwaartse spiraal zit.

Morehead voorspelt verder dat eind december de munt mogelijk de $ 25.000 gaat aantikken. De voorspellingen van verschillende analisten lopen echter uiteen. Terwijl de één nog geen $ 100 voor de Bitcoin geeft voorspellen andere een waarde van $ 250.000 in 2022. De tijd zal ons echter gaan leren wat er echt met de cryptomarkt gaat gebeuren.

Mobiele versie afsluiten