Site pictogram 36.nl

ICO Event Amsterdam brengt investeerders en Blockchain startups bij elkaar

Op 29 november zal er Amsterdam een “ICO Event Amsterdam” conferentie georganiseerd worden. De conferentie staat in het teken van het investeren in startups door middel van een ICO (Initial Coin Offering). Het evenement zal ongeveer 300 deelnemers laten samenkomen. De deelnemers bestaan uit investeerders, advocaten, en ontwikkelaars van Blockchain projecten die al meer dan een miljoen aan investeringen wisten binnen te halen.

Smile-Expo, de organisator achter het evenement, heeft het vertrouwen dat zowel jonge bedrijven op zoek naar een investeerder en investeerders er samen uit kunnen komen. Het evenement zal ook interessant zijn voor specialisten uit verschillende branches binnen de cryptomunten wereld.

Toegang tot het ICO Event Amsterdam kost normaal 400 euro, maar als je de kortingscode ICONL20 gebruikt krijg je 20% korting. Aanmelden kan via de website van ICO Event Amsterdam.

De sprekers op de conferentie zijn experts op het gebied van cryptomunten en blockchain investeerders. Er worden presentaties gehouden voor zowel investeerders als startups die van plan zijn hun eigen cryptomunt te ontwikkelen.

De belangrijkste onderwerpen op de conferentie:

De Sprekers

Sally Eaves is een CTO, en een professor in FinTech. Daarnaast is ze startegisch adviseur en een auteur. Zij gaat het publiek alles vertellen over ICO in een wereldwijde context. Ze zal uitleggen hoe onze wereldeconomie is verandert en wat er gaat gebeuren met een investering in ICO over een aantal jaren. Deze informatie kan van belang zijn als je van plan bent om een nieuwe business strategie op te zetten voor je bedrijf.

Esteban van Goor, adviseur in venture capital en ICO, zal op het evenement een aantal verwachtingen analyseren. Hij zal ook analyses laten zien van praktische cases binnen de ICO wereld.

Tijdens de conferentie zullen er ook rapporten van Jonathan Chester besproken worden. Hij is de oprichter van Bitwage, een Bitcoin betaalservice. Zijn rapporten zullen besproken worden met David Siegel, een Blockchain expert en adviseur.

Smile-Expo laat weten dat het aantal sprekers op het evenement constant verandert. Er zullen meer bekende namen op het evenement verschijnen om een toespraak te houden. Dit zijn allemaal belangrijke namen uit de crypto wereld. Ze zullen binnenkort aan het programma toegevoegd worden.

Een belangrijk onderdeel van de conferentie is de exhibitie area. Twaalf bedrijven laten hier hun ontwikkelingen zien op basis van Blockchain technologie en applicaties. De technologie is ontwikkeld binnen verschillende branches. Tijdens de conferentie zal er ook een pitch sessie gehouden worden. Startups mogen tijdens de pitch-sessie hun ontwikkeling presenteren aan investeerders.

Conferentie in Amsterdam

Amsterdam is uitgekozen als de plek om de conferentie te organiseren. Er is voor deze stad gekozen omdat er de afgelopen tijd veel zakenmensen zijn gevestigd met interesse in cryptomunten en ICO. Dit komt onder andere doordat de overheid heeft aangekondigd om ook Blockchain technologie te gaan gebruiken. Ze zijn van plan om hun financiële systeem uit te rusten met Blockchain technologie.

De conferentie wordt gehouden in het Postillion Hotel Center Amsterdam. Aan de Paul Vilssingenstraat 8.

Eerder werder er al een aantal ICO Events georganiseerd in het buitenland. Het vorige evenement vond plaats in Londen op 11 oktober. Ongeveer 250 bezoekers kwamen op dit evenement af. Er waren in totaal 15 sprekers op ICO London. De deelnemers waren zeer tevreden over de informatie en faciliteiten om zaken te doen.

Het uitgebreide programma is te vinden op de website van het ICO Event Amsterdam. Het is hier ook mogelijk om jezelf te registreren als deelnemer aan het evenement.

Mobiele versie afsluiten