Site pictogram 36.nl

Indrukwekkende Dash koersstijging

We zagen de afgelopen maand – en met name afgelopen week – een indrukwekkende Dash koersstijging. De munt ontwikkelde zich van iets boven de 260 dollar begin november tot rond de 760 dollar aan het eind van de maand! Waarbij bovendien de handelsvolumes enorm toenamen.

Interessant was dat de dip die de laatste novemberweek wel bij bitcoin optrad, bij Dash vooralsnog achterwege bleef. Nuttig dus om even naar de ontwikkelingen rond de Dash te kijken. Wat is de drijvende kracht achter de koersstijging van de Dash en zegt dat iets over de verdere toekomst?

Boosten speciale features de Dash koersstijging?

Hoe prettig de Dash koersstijging op zichzelf ook is, het is altijd prettiger als we die stijging ook kunnen begrijpen. Iemand die serieus belegt in aandelen of cryptomunten probeert altijd te analyseren waarom een bepaald aandeel – of in dit geval een ‘digital asset’ – stijgt of daalt. Als je dat kunt doorgronden, herken je namelijk de goede kansen in de markt. Zo niet, dan ben je aan het gokken.

Bij Dash worden vaak drie aspecten genoemd die de munt anders maken dan andere digitale munten in de markt:

Blijf de Dash koersontwikkeling volgen

Een actieve gebruikers community voor een cybercoin met een aantal zeer interessante features. Het zijn goede redenen om de Dash serieus te volgen. Zoals de Dash koersstijging de afgelopen maanden al aantoonde, zijn er veel mensen die Dash een serieuze investering vinden. Hoe kijk jij er tegenaan?

Mobiele versie afsluiten