Site pictogram 36.nl

Kleine cryptomunten scoren vandaag uitstekend

Het volume op de cryptomarkt blijft maar toenemen. Vandaag verdubbelde het volume ondanks de correcties bij Bitcoin opnieuw. Gisteren melden we nog dat de kleine cryptomunten achterbleven bij de rest. Dit lijkt vandaag weer om te slaan. Het dagelijkse volume op de cryptomarkt aan geld dat erin gestopt werd steeg van $ 9 miljard naar $ 19 miljard. Van het nieuwe geld lijken vooral de kleine munten op dit moment te profiteren.

Een mooi voorbeeld is de Ripple. Terwijl Ethereum en Bitcoin bijna dubbele cijfers vertoonden bleef de Ripple achter met slechts 2%. Toch lijkt de munt juist redelijk stabiel te stijgen. Vandaag corrigeert de Bitcoin met 3,31% en Ethereum met 1,77%. Ripple daarentegen stijgt met 2,12% naar $ 0,47. De munt is nog steeds niet boven de $ 0,50, maar dit gaat langzaam aan wel lukken.

Naast de Ripple zien we nog meer kleine cryptomunten die wel weten te profiteren van het extra geld dat in de markt gestopt is. Mogelijk stappen er weer beleggers in die geen geld hebben voor de Bitcoin, maar wel voor de goedkope cryptomunten. Ripple is er hier één van, maar er zijn uiteraard nog meer kleinere cryptomunten.

Andere kleine cryptomunten profiteren van het extra geld op de markt

Er zijn nog meer kleine cryptomunten die wisten te profiteren. Neem bijvoorbeeld Stellar die inmiddels plek 7 in crytpo top 10 beheerst. De munt steeg vandaag met 3,80% naar $ 0,31. De Binance Coin wist ook weer flink te stijgen. De munt noteerden een winst van 5,38%. Met deze winst stijgt de munt naar $ 12,83.

Voor de rest moeten we vooral verderop de lijst kijken voor de grote winstcijfers. Zo steeg de nummer 24 Zilliqa met 7,32% naar $ 0,07. Of Stratis steeg met 9,31% naar $ 2,99. Van de bekendste munten is de Ripple dus de best presterende kleine munt gevolgd door Stellar. De rest zijn voor de meeste beleggers onbekend terrein. Deze munten vallen echt onder zogenaamde tropische cryptomunten. Het wordt meestal ook niet aangeraden om hier geld in te stoppen.

Mobiele versie afsluiten