Site pictogram 36.nl

Opnieuw een enorme stijging voor de Bitcoin koers

We weten inmiddels allemaal wel dat de Bitcoin koers volatiel is. Maar de laatste dagen zijn er echt extreme situaties aangebroken voor de cryptomunt. Afgelopen weekend werd er nog een dieptepunt bereikt van $ 1840. Beleggers die toen zijn ingestapt hebben nu al een prachtig rendement weten te boeken.

Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin koers op $ 2533. Dit is bijna $ 700 hoger dan een paar dagen terug. Opnieuw lijkt de koers weer alle kanten op te schieten. Soms heeft de koers van de cryptomunt iets weg van een burgeroorlog.

Volgens verschillende analisten is de koers weer hard op weg om het record van $ 3000 opnieuw aan te tikken. Ondanks dat de verwachtingen hooggespannen zijn lijken de voortekenen er goed uit te zien. Voordat er begin dit jaar nieuwe records gebroken werden waren er ook dipjes in de koers. Een stijging of een dip betekend helaas bij de cryptomunt al snel een bedrag van honderden dollars.

Bitcoin is altijd een munt van extremen geweest. Je hoeft er dus echt niet gek van op te kijken dat de koers straks toeneemt naar $ 3000 na een daling van honderden dollars.

De verwachtingen voor de Bitcoin koers

Nieuwe voorstellen over de update verwacht

De verwachting is dat de komende weken er regelmatig nieuwe voorstellen komen voor updates. De Bitcoin makers willen graag een update doorvoeren. De update zou volgens hun ervoor zorgen dat de munt in de toekomst kan blijven staan. De miners zien de update echter niet zitten. Alleen beide partijen zijn nodig om de munt te laten voortbestaan.

De verwachtingen zijn dus hooggespannen en dit kan je zien aan de koers. Zondag nam de koers een enorme duikvlucht naar beneden. Dit had vooral te maken met het feit dat de datum 1 augustus steeds dichterbij komt. Beleggers beginnen zenuwachtig te worden van de update die op 1 augustus zou ingaan.

Direct kwam de organisatie achter de cryptomunt met een alternatief. Ze maakte bekend dat als de update echt ervoor ging zorgen dat de koers achteruit gaat ze de stekker eruit trekken. Dit zou kunnen betekenen dat de update helemaal niet meer doorgaat.

Ondertussen worden er wel over en weer onderhandelingen gevoerd met de miners. Er worden voorstellen gedaan waarbij zowel de miners als de bitcoin makers zich in kunnen vinden. In de komende weken is dan ook de verwachting dat beide partijen eruit komen en de update zonder problemen doorgevoerd kan worden.

Goldman Sachs verwacht ook een hoge koers voor de cryptomunt

Goldman Sachs is één van de weinige grote beleggingsbedrijven die zich durft uit te spreken over de Bitcoin. Een paar weken terug hadden ze de vorige dip al voorspelt. Ze lieten toen al weten dat de munt de $ 1800 kon aantikken. Daarna zou de koers weer omhoog schieten.

De komende maanden zou volgens Goldman Sachs de munt met vallen en opstaan de $ 3900 kunnen bereiken. De investeringsbank liet vandaag weten dat ze verwachten dat de munt weer gaat flirten met de $ 3000. Op dit moment van schrijven lijkt het inderdaad die kant op te gaan.

De Bitcoin heeft volgens Goldman Sachs een prima jaar tot nu toe. Het jaar begon op nog geen $ 1000 en op dit moment ligt de koers op $ 2500. Er zijn maar weinig aandelen die dit kunnen vertellen. Eigenlijk is er geen één aandeel met zo’n hoge stijging.

Goldman Sachs verwacht dat de munt binnenkort nog op $ 3000 uitkomt en misschien wel kan gaan stijgen naar $ 3700. Dit zou gaan gebeuren voordat het jaar voorbij is. Dit betekend dat de munt een schitterend rendement heeft geboekt in 2017.

Bitcoin heeft te maken met groeipijn

Volgens verschillende analisten heeft de Bitcoin te maken met groeipijn. Doordat de munt zo snel doorgroeit zitten er af en toe een paar dips in. Bij koersen die hard groeien zijn ook de dips iets groter dan normaal. De munt is op dit moment bezig met volwassen worden. Dit gaat zoals bij elke opvoeding met vallen en opstaan.

De meeste beleggers zijn het gelukkig inmiddels wel gewend dat je met vallen en opstaan een hoog rendement kan behalen met de Bitcoin. Het is alleen een kwestie van geduld hebben. Dit is de reden dat er regelmatig het advies gegeven wordt om alleen voor het lange termijn te gaan beleggen.

De update die beleggers zenuwachtig maakt is een duidelijk voorbeeld van de groeipijnen waar de cryptomunt last van heeft. De munt wil zichzelf blijven door ontwikkelen en niet aan het succes ten onder gaan. Met een update willen ze dit bewerkstelligen, maar de fanatiekelingen vinden dit enorm spannend. Toch is het vooral afwachten en is de verwachting dat het uiteindelijk goed gaat komen.

Bitcoin nog steeds de beste belegging van 2017

Tot op heden is de Bitcoin nog steeds de beste belegging van 2017. Er is geen enkel ander aandeel dat de percentages van de cryptomunt weet te halen. Dit is ook de reden dat er steeds meer beleggers met de munt in hun hoofd zitten.

Mocht je nog een aandeel zoeken om in te beleggen wees dan snel. Want over een paar jaar kan de munt zomaar onbetaalbaar worden. Gezien de munt op dit moment erg volatiel is kan je ook wachten op de volgende dip. Het is alleen de vraag of die nog gaat komen. Toch zijn er analisten die dips verwachten in 2017 voordat de update officieel is uitgerold.

Mocht je gaan investeren in de Bitcoin dan moet je geen last hebben van een slecht hart. Het is vooral belangrijk dat je vertrouwen blijft houden dat alles goed komt. In de meeste gevallen is dit ook zo bij deze bijzondere cryptomunt.

Mobiele versie afsluiten