Site pictogram 36.nl

Prijs analyse Ripple, Ethereum en Litecoin

Helaas gaat het op dit moment met de complete cryptomarkt gewoon niet goed. De afgelopen weken is er keer op keer slecht nieuws geweest. Dit is telkens weer opnieuw hard aangekomen bij de cryptomarkt. Eén van de nieuwsberichten die gisteren weer als een bom insloeg was het nieuws van Google. De zoekmachine gaat advertenties van ICO’s en exchange sites vanaf juni 2018 blokkeren. Dit betekent dat het voor beleggers lastiger gaat worden om beleggingssites te vinden.

Vooral voor nieuwe ICO’s zal deze maatregel een ramp zijn. Voor de start-up van een nieuwe munt moeten ze vaak reclame maken. Dit doen ze o.a. via één van de grootste advertentiesites ter wereld: Google. De munten zijn tenslotte nog niet bekend en moeten het juist van reclame hebben. Voor hun zal het moeilijk worden om bekendheid te gerereren. De grote munten zoals Ripple, Ethereum, Bitcoin en Litecoin zullen er minder last van hebben vanwege hun naamsbekendheid.

Toch corrigeerde de munten opnieuw hard mee nadat bekend werd dat Google de advertenties over de munten gaat blokkeren. Het is afwachten wanneer de munten eindelijk weer positief nieuws weten te genereren en zo in waarde kunnen stijgen. Tot die tijd hebben wij voor nu een analyse gemaakt wat je mogelijk kan verwachten.

Ethereum houdt met moeite $ 600 vast

Met veel moeite houdt Ethereum de $ 600 vast. Op dit moment van schrijven is het verlies beperkt met 2,27%. Maar de cryptomunt staat nog wel op $ 600,32. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voor de munt onder de $ 600 duikt en een groter verlies noteert.

Als Ethereum onder de $ 600 duikt, dan kunnen we een nieuwe uitverkoop verwachten. De cryptomunt zou dan heel goed kunnen gaan dalen naar de $ 565. Als deze grens zelfs doorbroken wordt moeten beleggers rekening gaan houden met een $ 500 koers. Op dit moment lijkt het een kwestie van tijd en ziet het er nog niet uit alsof de munt weer hard gaat stijgen. De munt moet echt een omkeer zien te maken om een totale uitverkoop te voorkomen.

Ripple zakt verder weg

Gisteren was er vanwege de support bij Ripple een kleine hoop dat de munt weer ging stijgen. Analisten hadden hoop dat de munt mogelijk richting de $ 0,85 zou gaan. Helaas is dit niet gebeurt en corrigeert de munt opnieuw met 2%. Op dit moment is de munt zelfs naar $ 0,67 gezakt. Dit is een nieuw dieptepunt in een paar weken tijd voor de Ripple.

De $ 1 lijkt met de nieuwe daling nog verder uit het zicht. Analisten zijn zelfs bang dat de Ripple verder kan wegzakken naar $ 0,57. Toch denken de analisten wel dat de beleggers zullen proberen het niet zover te laten komen. Als dit wel gebeurt zouden we zelfs een daling naar $ 0,23 kunnen verwachten.

Ondanks het negatieve nieuws hebben analisten wel een goed gevoel bij Ripple. De munt is de laatste tijd steeds positief in het nieuws geweest. Plus de koers is heel aantrekkelijk om te kopen. Helemaal als je beseft dat de munt minimaal gaat verdubbelen en misschien nog wel de $ 3 ooit gaat aantikken. De komende dagen zal voor de cryptomunt cruciaal zijn. Gezien het aantal beleggers blijft toenemen ondanks de lage koers zou een stijging erin kunnen zitten.

Litecoin duikt naar $ 160

De $ 220 die Litecoin in februari nog wist aan te tikken lijkt steeds verder weg. Vandaag verloor de munt niet veel, maar toch 0,31%. Dit zorgde ervoor dat de munt op dit moment van schrijven op $ 160,76 staat. Mocht de Litecoin vandaag onder de $ 160 zakken, dan kunnen we een nieuwe uitverkoop verwachten.

Analisten verwachten dat de munt dan verder wegzakt naar $ 141. Toch is er nog wel hoop het zou ook zomaar de komende uren kunnen omslaan. Analisten zien in de grafieken wel tekenen dat er mogelijk een stijging aankomt. Maar in de corrigerende markt van de afgelopen weken is er even niets meer zeker. Toch is de Litecoin een munt om op dit moment in de gaten te houden.

Mobiele versie afsluiten