Site pictogram 36.nl

Ripple draait als enige een stabiele koers deze week

Als we op weekbasis kijken is Ripple eigenlijk de best presterende cryptomunt deze week. Terwijl andere cryptomunten forse dalingen krijgen te verduren zien we dat de Ripple stabiel blijft draaien. De munt daalt af en toe om vervolgens weer te herstellen. Hierdoor ligt de hele week de koers eigenlijk al op $ 0,44. Dit is vooral positief als we kijken naar andere cryptomunten. Terwijl deze blijven corrigeren blijft de Ripple rond de $ 0,44 hangen.

Vanwege de stabiele koers bij Ripple zien we belleggers duidelijk wisselen. Terwijl ze eerst investeerde in de Bitcoin zien we nu bij de onstabiele koers hun geld eruit halen. Ze ruilen hun Bitcoin om voor Ripple munten. Met als gevolg dat ze een leuk bedrag aan Ripple munten kunnen kopen. Ondanks de stabiliteit in de corrigerende markt heeft het helaas nog niet voor een stijging gezorgd. Toch lijkt dit een kwestie van tijd. Vooral als je ziet hoe positief de munt draait tegenover de rest.

Ripple groeit mogelijk eind 2018 nog harder

Eén van de grootste supporters van de Ripple is Korea. Het land is gek van de Ripple en heeft een groot deel van de markt in handen. Vanwege de interesse in cryptomunten wil de regering de markt gaan reguleren. De verwachting is dat daardoor nog meer Koreanen de markt gaan betreden. Mogelijk gaat de wet er eind 2018 al komen.

Vanwege de enorme interesse in de Ripple vanuit Zuid-Korea is de verwachting dat de munt hard gaat stijgen. Mogelijk gaat het effect minimaal 12 maanden aanhouden met de legalisering van de markt. Het zou dus slim zijn om nu met de huidige lage koers Ripple munten te kopen. De kans is groot dat ze aan het einde van he jaar ineens fors meer waard zijn. Uiteraard kan niemand dit nog met zekerheid zeggen. Dit zal wel afwachten worden hoe dit in de praktijk uitmaakt.

Mobiele versie afsluiten