Site pictogram 36.nl

Ripple heeft moeite om de stijgende lijn vast te houden

De afgelopen maanden steeg de Ripple koers eindelijk naar een nieuw hoogte $ 0,21. Daarna ging het hard en leek de munt zelfs op weg naar $ 0,30. Het hoogste record ooit gemeten is $ 0,33, maar deze koers is nooit meer gehaald. De afgelopen weken kreeg de munt het zwaar te verduren en was het lastig om de $ 0,20 te halen. Vandaag was er eindelijk weer positief nieuws te melden over de cryptomunt. De munt behaalde na een rally van gisteren eindelijk de $ 0,24.

Toch denken analisten niet dat de Ripple veel hoger gaat stijgen in de komende dagen. Het is zelfs lastig voor de cryptomunt om boven de $ 0,20 te blijven. Volgens de analisten ligt een nieuwe prijsdaling nog steeds op de loer. Beleggers moeten dus oppassen dat ze niet massaal in de stijging meegaan. Het zou zomaar kunnen dat de munt straks weer onder $ 0,20 uitkomt.

Lange termijn analyse laat stijging zien

Ondanks dat er valkuilen zijn is er ook positief nieuws te melden over de Ripple koers. Als we kijken naar de 10 dagen analyse dan zou de koers heel langzaam kunnen stijgen. Een prijsstijging naar $ 0,26 zoals de stand in augustus was blijft tot de mogelijkheden behoren volgens de analisten.

Toch kan er ook weer een dip ontstaan waarbij de munt naar $ 0,20 of zelfs eronder kan zakken. Het blijft dus oppassen geblazen als je gaat beleggen in de Ripple munt de komende dagen!

Mobiele versie afsluiten