Site pictogram 36.nl

Ripple koers bereikt $ 1,24 en corrigeert

Afgelopen nacht was het zover: Terwijl de Aziatische markt weer openging vloog de Ripple koers weer omhoog. De munt had gisteren al een uitstekende winst geboekt door rond de $ 1 uit te komen. De verwachtingen waren dat de munt hierna mogelijk door zou schieten naar $ 1,25. Dit doel werd zelfs bijna gehaald want afgelopen nacht werd de $ 1,24 aangetikt.

Analyses lieten al zien dat het haalbaar zou zijn, maar toonde ook meteen aan dat de koers mogelijk zou corrigeren. De munt dook ook meteen na het bereiken van de $ 1,24 naar beneden. De ultieme correctie werd vooraf voorspelt op $ 0,90. Mogelijk zouden er dan weer beleggers instappen. Vannochtend rond een uur of 08.00 werd de $ 0,90 heel even aangetikt. Dit duurde ook echt maar heel even want de Ripple koers ging meteen weer omhoog naar de $ 0,98.

Op dit moment van schrijven hangt de Ripple koers een beetje rond de $ 1 heen. Af en toe zakt de munt er iets onder en dan gaat de munt er weer iets overheen. Op dit moment is de Ripple koers dus even redelijk stabiel. Toch staat de munt wel op dit moment van schrijven op een verlies van 11%. Dit komt vooral door de enorme stijging van afgelopen nacht en de correctie die daarop volgden. Een correctie die eigenlijk al voorspelt was als de munt de $ 1,25 zou aantikken.

$ 1,24 is een tweede record in een week tijd

In een week tijd heeft de Ripple koers wel opnieuw een groot record verbroken. De $ 1 werd gezien als een psychologische barrière voor de munt. De munt moest hier echt even overheen getild worden. Toch bereikten de koers dit al binnen een week na de enorme prijsstijging van vorige week.

Meteen daarop volgende afgelopen nacht eigenlijk alweer een nieuw record voor de Ripple koers. De $ 1,24 werd aangetikt een nieuw hoogterecord voor de koers. Het was natuurlijk nog mooier geweest als de $ 1,25 aangetikt werd, maar dit zat er helaas net niet in. Toch is het een super prestatie vooral als we bedenken dat de munt gisteren pas voor het eerst de $ 1 voorbij ging.

Er zit nog een hoop potentie in Ripple

Ripple is eigenlijk pas net begonnen. Pas een paar weken terug ging de munt eindelijk uit de stabilisatie modus en ging de munt grote stappen maken. De munt is nog maar net begonnen en zou zomaar omhoog kunnen vliegen in waarde. Het zou kunnen dat beleggers in de Ripple wel een nieuwe Bitcoin in handen hebben. Deze begon 9 jaar geleden ook met kleine stappen die uiteindelijk ervoor zorgde dat de munt duizenden euro’s waard werd.

Analisten verwachten dat de Ripple zeker weten nog de komende 10 jaar mee kan gaan. Beleggers zullen wel geduld moeten hebben want de Bitcoin ging ook niet over één nacht ijs. Ondanks dat het voor sommige misschien wel zo voelde. Beleggers die nu instappen zouden weleens over tien jaar miljonair kunnen zijn. Nou blijft het een belegging en zou het ook kunnen dat de koers nooit de $ 2 waard wordt. De toekomst zal dit gaan uitwijzen en tot die tijd is het afwachten.

De voorspellingen in dit artikel moeten niet gezien worden als een beleggingsadvies. De koersontwikkelingen van cryptomunten zijn zeer onverspelbaar. Beleggen in cryptomunten brengt grote risicos met zich mee.

Mobiele versie afsluiten