Site pictogram 36.nl

Ripple koers haalt hoogtepunt in 7 weken tijd

De afgelopen tijd had de Ripple het als één van de vele cryptomunten het zwaar te verduren. Maar nu Ethereum en Bitcoin er goed voorstaan lijkt ook de Ripple weer mee te liften. Gisteren werd er een nieuw hoogtepunt in 7 weken tijd bereikt. De koers stond op $ 0,28 per munt. Deze koers werd al 7 weken niet meer gehaald. Helemaal niet nadat de Bitcoin ging dalen vanwege de China crisis.

Een stijging was absoluut niet verwacht. De munt was voor het weekend al iets in waarde gestegen. Maar verschillende prijsanalyses toonde aan dat er geen rally aan zou komen. De munt zou eerder dalen dan stijgen. Ondanks dat dit verwachting was zagen we de munt toch naar een nieuw record in 7 dagen tijd stijgen.

Oude record is nog ver uit zicht

Ondanks de positieve prijsontwikkeling bij de Ripple is het oude record nog ver uitzicht. In mei waren de verwachtingen super positief. De munt steeg mee vanwege de populariteit rondom de Bitcoin. Er werd een koers van $ 0,39 aangetikt een record die nog nooit gehaald is. Maar na het behalen van het record bleef er nog maar weinig over nadat de koers bergafwaarts ging.

Ondanks dat de munt dit weekend op $ 0,28 stond is de koers van $ 0,39 nog ver weg. Vandaag zakten de munt alweer een paar procent en op dit moment van schrijven staat de koers op $ 0,27. Toch tonen nieuwe prijsanalyses nu wel een prijsstijging aan. Wie weet zit het oude record er over een paar weken toch nog in en gaat de munt verder stijgen!

Mobiele versie afsluiten