Site pictogram 36.nl

Ripple verbreekt $ 0,70 grens en gaat richting $ 0,80

De Ripple doet vandaag opnieuw uitstekende zaken. De cryptomunt boekt voor de zoveelste dag op rij een forse winst. De munt noteert een winst van 4,29% en weet de $ 0,70 te verbreken. De $ 0,70 wordt als een psychologische grens gezien waar de munt even doorheen moest. Toch had de altmunt niet lang nodig om voorbij de $ 0,70 te gaan.

Gisteren waren er nog een paar analisten die verwacht hadden dat de munt ging dalen. Vooral omdat de munt al een paar dagen probeerde de barrière van $ 0,70 te doorbreken. Maar hier bleek niet veel van te kloppen want vandaag schoot de munt ineens voorbij de $ 0,70. Met succes want al snel steeg de munt door naar $ 0,74 op dit moment van schrijven.

Analisten hopen dat de munt vandaag boven de $ 0,70 eindigt. Als dit gebeurt staat de deur open voor een nieuwe stijgende lijn. De Ripple zou dan kunnen doorstijgen naar $ 0,83. Als die lijn ook gepasseerd wordt kunnen we gaan uitkijken naar een koers van $ 1. Alleen als de Ripple onder de $ 0,61 duikt kunnen we een daling gaan verwachten. De kans dat dit gaat gebeuren lijkt eigen nihil.

Ripple gaat voorlopig harder groeien dan de Bitcoin

Toch is de $ 0,70 nog lang niet het einde van de komende successen van de Ripple. Verschillende analisten verwachten van de munt dat deze harder gaat stijgen de Bitcoin. De Bitcoin laat dit nu ook al zien. De munt blijft een beetje tussen de $ 7900 en $ 8400 schommelen en boekt steeds een kleine winst.

Terwijl de Ripple elke dag gemiddeld 4% winst pakt en dus enorm stijgt. Het verschil is misschien geen honderden euro’s, maar dit komt doordat het om kleine bedragen gaat. De Ripple maakt zo’n enorme groei door nadat er de laatste weken veel positief nieuws rond de munt was.

Zo werd eerder al bekend dat de bekende bank Santander een One Pay FX Blockchain platform gelanceerd heeft. Dit systeem is door Ripple ontwikkeld en maakt gebruik van de Ripple technologie. Het is de eerste grote bank ter wereld die Blockchain technologie gaat aanbieden aan klanten. Daar komt nog eens bij dat deze technologie van Ripple afkomt. Door deze ontwikkeling lijkt Ripple ineens een betrouwbare munt geworden te zijn voor veel beleggers. Al snel zorgde het voor een totale groei van ruim 30% in een week tijd.

Ripple aantrekkelijk bij grote miljardairs

Toch is dit niet de enige positieve ontwikkeling voor de Ripple. Een aantal grote miljardairs van Wallstreet hebben laten weten de komende tijd te gaan investeren in cryptomunten. Dit heeft al voor een boost gezorgd op de markt. Veel beleggers hopen dat de markt hierdoor weer flink gaat stijgen en dit is mogelijk ook het geval.

Toch lijkt de Ripple de meeste kansen te hebben om geld van miljardairs te pakken. Voor de munt is het positief dat ze samenwerken met grote banken en dit zorgt toch weer voor wat meer vertrouwen onder de miljardairs. Mocht dit positief gaan uitpakken voor de Ripple dan kan de munt de komende weken nog harder gaan stijgen dan het nu al doet.

Mobiele versie afsluiten