Site pictogram 36.nl

Tim Draper verwacht Bitcoin koers van $ 250.000 in 2022

Tech miljonair Tim Draper heeft al vaker z’n voorliefde voor de Bitcoin laten horen. Dit keer heeft hij opnieuw van zich laten horen met een voorspelling voor de Bitcoin koers op 12 april. Tijdens een speciaal blockchain feestje waar hij was uitgenodigd liet hij tijdens een speech weten dat de Bitcoin in 2022 $ 250.000 waard is.

Tim Draper geeft zelf al aan dat hij verwacht dat anderen denken dat hij gestoord is. Helemaal nu de koers even in het slop zit en niet meer zo hard stijgt als voorheen. Maar Tim Draper is er absoluut van overtuigt dat het gaat gebeuren. Op het moment dat de Bitcoin $ 250.000 waard is gaat het helemaal los. Nog meer beleggers zouden geïnteresseerd zijn in het nieuwe goud.

Toch nemen de meeste Bitcoin beleggers de voorspellingen van Tim Draper met een korreltje zout. Hij heeft in het verleden al vaker voorspellingen gedaan die niet uitgekomen zijn. In 2015 deed hij de uitspraak dat de Bitcoin tegen het einde van 2017 $ 10.000 waard zou zijn. Hij zat er iets naast want de munt wist bijna de $ 20.000 aan te tikken. Bijna het dubbele van wat Tim Draper ooit voorspelt had. Mocht hij er dit keer het dubbele naast zitten, dan zullen de meeste beleggers het niet erg vinden.

Blockchain technologie gaat de wereld veranderen

Tim Draper is er ook van overtuigd dat Blockchain technologie de wereld gaat veranderen. De techniek gaat ervoor zorgen dat verschillende branches op een nieuwe verbeterde manier gaat werken. Zoals altijd heeft Tim Draper enorm veel vertrouwen in de techniek achter Blockchains.

Volgens hem behoort blockchain zelfs tot één van de belangrijkste uitvindingen uit de geschiedenis. Dit mag best gevierd worden en daarom organiseert hij ook regelmatig Blockchain feestjes. Overigens is Tim Draper niet de enige miljardair die dol is op de Bitcoin. De Rockefeller familie zou samen gaan werken met CoinFund om ondernemers te laten investeren in Bitcoins en Blockchain technologie.

Tim Draper zelf is uiteraard ook in het bezit van Bitcoins. In 2014 besloot hij 30.000 Bitcoins te kopen voor $ 600 per stuk. In totaal betaalde hij voor z’n investering $ 18,5 miljoen. Met een Bitcoin koers van $ 8.000 zijn deze munten $ 240 miljoen waard. Dit is zoals hij het zelf ook al zegt geen slechte investering in 4 jaar tijd.

Mobiele versie afsluiten