Site pictogram 36.nl

Toonaangevende analist denkt dat Ripple’s XRP binnenkort 80% zou kunnen stijgen

Ripple Munten

Foto credit: Volodymyrshtun (Bigstock.com)

XRP heeft de afgelopen weken extreem slecht gepresteerd te midden van de tumultueuze macro-omgeving. BTC handelt ongeveer 14% lager dan zijn $10.500 hoog, maar de op twee na grootste cryptocurrency, XRP, heeft 30% verloren in dezelfde periode.

Desondanks zegt een prominente cryptocurrency-handelaar – een die Bitcoin’s bodem op $6.400 noemde, de daaropvolgende omkering naar bijna $11.000, vervolgens de retracement naar $ 8.500 – dat het actief waarschijnlijk een ‘zeer belangrijk patroon’ vormt dat het zal verhandelen op $0,40 in de relatief nabije toekomst.

Dave the Wave, een van de meest accurate handelaren in de industrie in de afgelopen paar maanden, heeft onlangs de onderstaande grafiek gedeeld, waaruit blijkt dat de toonaangevende cryptocurrency waarschijnlijk een onderste omgekeerd hoofd en schouderspatroon vormt, waarvan de hals $ 0,33 bedraagt.

Op dit moment bevindt het actief zich in het midden van de rechterschouder, wat wordt ondersteund door de 0,5 Fibonacci Retracement van de $0,17 tot $0,34 zet. Mocht het leerboekpatroon volledig uitspelen, dan suggereert de grafiek van Dave the Wave dat XRP tegen juni 80% hoger zal handelen op $0,40.

De naar verluidt sterke technische vooruitzichten zijn onderstreept door een nieuwsevenement dat het potentieel heeft om Bitcoin en zijn soortgenoten, maar vooral XRP, een boost te geven.

Mobiele versie afsluiten