Site pictogram 36.nl

Alle top 20 cryptomunten wisten een record neer te zetten, eerder deze week

Ondanks dat de koers van vandaag niet heel positief uitpakt wisten wel alle top 20 cryptomunten deze week een record neer te zetten. Ze wisten allemaal een record neer te zetten waarin de munt nog nooit zo hoog gestaan had. Zo heel negatief als de week voor cryptomunten beleggers aanvoelt was het dus eigenlijk niet.

De Bitcoin staat misschien nu ruim 25% lager dan het vorige record, maar wist afgelopen weekend nog bijna de $ 20.000 aan te tikken. Ondanks het dieptepunt werd er dus nog wel een record gesneuveld voor de Bitcoin. Ripple wist deze week zelfs twee keer een record neer te zetten. Gisteren werd de $ 1 barrière verbroken en afgelopen nacht werd de $ 1,24 als nieuw record neergezet.

Cryptomunten waar je vorige week misschien nog nooit van gehoord had kwamen ineens in opkomst. We hebben het hierbij over munten als Stellar Lumens en Cardano. Twee munten die profiteerde van het succes van Altmunten en direct een nieuw record wisten neer te zetten.

Bitcoin Cash en Ethereum wisten ook hun record flink aan te scherpen

Een opvallende uitspatting was natuurlijk Bitcoin Cash. De munt wist een record neer te zetten door richting de $ 4.000 te stijgen. Helaas is er nu niet veel meer van over vanwege correcties, maar de munt ging een uitstekende koersstijging tegemoet.

Dit was natuurlijk ook zo met Ethereum. De koers van Ethereum ging zelfs even richting de $ 900, maar moest daarna wel corrigeren vanwege uitputting. Toch is het bijna gek om te geloven dat de munt een ruime maand geleden moeite had om de $ 350 boven te blijven. Dit toont wel aan dat de cryptomunten ondanks alles nog een succesvolle week gehad hebben. Het wordt nog spannend hoe de munten het jaar 2017 gaan afsluiten.

Note: Dit nieuwsbericht moet niet opgevat worden als beleggingsadvies.

Mobiele versie afsluiten