Site pictogram 36.nl

Ethereum koers knalt omhoog

Ethereum Koers Omhoog

Foto credit: Aleksey Ivanov (Shutterstock.com)

Na het herstel van de aandelenmarkt, zijn de Bitcoin, Ethereum en de rest van de cryptocurrency-markt sterk gestegen in de afgelopen uren. In feite is de kortetermijngrafiek van ETH verticaal omhoog gegaan, waarbij de Ethereum koers zelfs boven de $150 uitkwam, voor het eerst sinds het de Amerikaanse regering op 19 maart met noodhulpmaatregelen kwam.

Terwijl de bullish actie enigszins is verdwenen, is de cryptocurrency de afgelopen twee dagen met 20% gestegen, nadat ze tijdens het weekend $122 hebben bereikt.

Eerder deze week melde we al dat ethereum de weg omhoog had gevonden, nadat het verschillende weerstandsniveaus had overwonnen.

Naarmate de het grootste deel van deze stap omhoog net is gebeurd, proberen analisten nog steeds de stukken op te pikken van wat er is gebeurd en wat er daarna komt voor Ethereum en de rest van de cryptomunten markt.

Volgens een aantal analisten blijft er goede redenen voor verdere opwaartse ontwikkeling in de crypto-markt.

Voorafgaand aan de stijging van $150 merkte handelaar Crypto Cactus op dat ETH een „sterk weerstandsniveau” opnieuw testte, de bovengrens van de handelsbereik van de laatste twee weken.

De recente golf boven het bovengenoemde weerstandsniveau zal waarschijnlijk een support-resistentie flip bevestigen, waardoor de cryptocurrency hoger kan blijven.

De vooruitzichten voor Bitcoin zijn eveneens bullish, wat goed is voor het mogelijke traject van Ethereum.

Qiao Wang van Messari merkte op dat hoewel hij voorzichtig is vanwege macro-omstandigheden in de bredere economie, Coinbase Pro’s Bitcoin-orderboek momenteel aan de buy-kant is gestapeld, wat wijst op een sterke koopvraag naar BTC.

Mobiele versie afsluiten